Teosyal Redensity

Behandlingen heter Teosyal Redensity 1. Denne behandlingen kan kvinner og menn i alle aldre ha nytte av. Siden Redensity 1 inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre og mesoterapi, vil huden få den beste cocktailen på markedet. Huden får fuktighet, foryngelse og restaurering.

Teosyal Redensity

Fantastisk light behandling. Nå kan du glemme kirurgi!
Med Vital behandling eller som vi tilbyr Teosyal Redensity I, kan du oppnå svært gode resultat. Ser hud din litt trøtt, gusten og sliten ut? Hvorfor ikke forsøke en behandling med Light facelift. Dette er en helt ny behandling. Designet for å gjenvinne hudens glød. Dette er en helt ny behandlingsform. En mellom ting mellom tradisjonelle fillere og mesoterapi. Hensikten er å revitalisere huden volum, fuktighet og farge.

Med flere småstikk vil huden få tilbake sin vitalitet. Redensity 1 inneholder aminosyrer, mineraler, vitamin og hyaluronsyre- det siste gir huden skikkelig fuktighet. For optimalt resultat anbefales 3 behandlinger med 3 ukers intervall. Selv om du kan se resultat etter første behandling.

Når huden aldres mister den fastheten, det betyr at vi får furer i ansiktet. Disse furene minsker hudens mulighet til å reflektere lyset, og fører til partier i ansiktet med mørke skygger, som under øyne og rundt nese og overmunn.

Teosyal Redensity 1 er designet for å gjøre noe med dette. Jobbe i områder i ansiktet fr å tilføre ekstra fukt, glød og elastisitet. Samtidig minske rynker og fine linjer.

Ved å følge dette behandlingsprogram vil hudens gjenvinne sin mykhet, tetthet og glød.

redensity-behandling4
redensity-behandling3
Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search