Pigmentflekker

Behandling av pigmentflekker med IPL. Hvilke typer pigmentflekker kan behandles ? Fregner, leverflekker eller pigmenteringer forårsaket av soling, er velegnet for behandling.

Pigmentflekker

Hvilke typer pigmentflekker kan behandles ?
Fregner, leverflekker eller pigmenteringer er velegnet for behandling. Noen slike flekker kan være medfødte, noen kommer av intens soling, og noen kommer under graviditet.

Hvordan virker IPL behandling på pigmentflekker ?
IPL systemet utløser presise, kontrollerte og sterke pulser av filtrert lys som blir absorbert av melaninet ( pigmentet ) i fregner, leverflekker eller solskadet hud. Det pigmenterte området absorberer lyset og blir oppvarmet. Etter behandling vil det pigmenterte området bli mørkere og danne en skorpe. I løpet av de neste ukene vil området flasse av og etterlater huden lys og fin med lite eller ingen spor av pigmentflekken.

Hvordan blir behandlingen utført ?
Du blir bedt om å ta på deg våre spesialbriller for å beskytte øynene mot lyset. Et lag med kjølig gele blir lagt på området for å lede lyset mot huden og for å gjøre behandlingen så komfortabel som mulig. Lysapplikatoren blir ført mot huden og et kort lysglimt blir utløst. Slik fortsetter man til området er ferdigbehandlet. Etter behandling blir området avkjølt og påført en helende aloe vera gele.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?
Det varierer fra person til person, og hvor mørke flekkene er. Som oftest 1-4 behandlinger. Slike flekker kan komme tilbake ved soling.

Kombinasjonsbehandling med medisinske kremprogram
Ofte kan det være gunstig å benytte medisinske kremer før eller helst etter behandling, for å oppnå enda bedre resultat.

Sol og pigment
Det anbefales god solbeskyttelse etter slike behandlinger. Man skal også unngå sol i ukene før behandling.

Andre kombinasjonsbehandlinger
Behandlinger med peelinger etter slike behandlinger kan også bidra til bedre effekt. Ta kontakt med oss for ytterligere opplysning om disse behandlingene. Vi ønsker at du skal bli fornøyd, og få den beste behandling. Derfor er det viktig å se deg i en konsultasjon.

Hvem egner seg for behandling ?
Nesten alle kan behandles, bortsett fra mørkhudete og dem med solbrent hud. Likevel kan ikke alle typer pigmentflekker behandles. Store, mørke skjønnhetsflekker, flekker som dekker store områder på kroppen og maligne (vondartete) flekker skal ikke behandles.

Hvordan kjennes behandlingen ? 
De fleste beskriver et evt. ubehag som moderat og akseptabelt. Det er ikke nødvendig med smertestillende.

Hva kan jeg forvente meg etter behandlingen ?
Rødhet og en lett varmefølese er normalt etter behandlingen. Avkjøling av huden etterpå vil lette disse symptomene. Soleksponering kan resultere i at flekkene kommer tilbake og solkrem med høy faktor (blokk) skal brukes for å forhindre dette.

Er det bivirkninger knyttet til behandlingen ?
De fleste får rødhet og varmefølelse etter behandlingen, men som oftest ikke noe mer enn det. Dette vil forsvinne i løpet av noen timer.

Hvor lenge varer behandlingen ?
Vanligvis varer en slik behandling fra 15-30 minutter, avhengig av type og størrelse på pigmentflekkene.

Hvor mange behandlinger er nødvendig ?
Dette er individuelt, men vanligvis vil 1-3 behandlinger være nok for et maksimalt resultat. Man kan gjøre behandlingen hver 4-6 uke.

pigmentflekker
pigment-arr
Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search