OBAGI ZO Skin Health

I tillegg til OBAGI Nu-Derm serien fører vi ZO Skin Health. Dette er også en serie fra den kjente legen dr. Zein Obagi. Han er en hudlege utenom det vanlige. Han regnes som en av de fremste på dette feltet i verden. Han er anerkjent for sitt arbeid med å korrigere en rekke hudtilstander som melasma, forstadier til kreft, dype rynker, aldersflekker, arr etter kviser og solskadet hud. Dr Obagi praktiserer i Beverly Hills.

Obagi-Zo-skin-health800x302

I tillegg til OBAGI Nu-Derm serien fører vi ZO Skin Health
Dette er også en serie fra den kjente legen dr. Zein Obagi. Han er en hudlege utenom det vanlige. Han regnes som en av de fremste på dette feltet i verden.

Han er anerkjent for sitt arbeid med å korrigere en rekke hudtilstander som melasma, forstadier til kreft, dype rynker, aldersflekker, arr etter kviser og solskadet hud.

Dr Obagi praktiserer i Beverly Hills.

Dr. Zein Obagi sin filosofi om hudhelse er:

  • Jevn hudtone og overflate, uten ujevn pigmentering og utbrudd
  • Myk elastisk hudstruktur
  • Minimalt med fine linjer og rynker.
  • Fast, fyldig og motstandsdyktig hud
  • Klar hud med sunn glød.

Ut i fra dette utviklet Dr Obagi et medisinsk kremprogram som forbedret aldrende hud. Det siste innen Dr. Obagis hudprodukter er serien ZO Skin Health. Et kremprogram basert på resultatorientert teknologi som går forbi tradisjonelle hudkremer. Standarden er høy og metodene er aggressive, for skal du vinne kampen mot aldrende hud, må det kjempes hardt.

I løpet av de siste 10 år har dr. Obagi observert at 6 av 10 kvinner klager over sensitiv hud uavhengig av alder. Svært få menn kommenterer det samme. Kvinner som klager dette benytter ofte produkter merket ”sensitiv hud” og nøler å bruke andre produkter grunnet frykt for reaksjoner og irritasjon.

Det viser seg at de fleste bruker feil produkter, med overforbruk av fuktgivere fra ung alder. Overforbruk av slike kremer kan ødelegge hudens barrierefunksjon, og gjør huden svak og intolerant overfor eksterne faktorer. Dette kan bidra til at kvinner får sensitiv hud. Majoriteten av kvinner har en holdning til rens og pleie av huden som er utdatert eller feil, og som heller kan være til skade for huden. Dette, i kombinasjon med økt tilgjengelighet av produkter, har ført til at en stor del kvinner behandler huden sin feil. Et hudprogram utenom det vanlige Zo Skin Health.

Ved hjelp av aktive ingredienser, høye konstentrasjoner og ren retinol, er ZO Skin Health godt egnet for kvinner som er bekymret for hudens aldring og ønsker å bruke det beste…

Aktiv Retinol
Vitamin A er kjent for å være anti-rynke ingrediens nr.1. Retinol er den naturlige formen for Vitamin A, og veldokumentert i forhold til å forebygge og bekjempe aldringstegn. Retinol gir total hudforbedring fordi det kan penetrere cellene, for å stimulere til fornyelsen og reparasjon av skadede celler.

Det er flere fordeler ved å bruke retinol regelmessig:

  • Redusere forekomsten av fine linjer, rynker, solskader og aldersflekker.
  • Gir en bedre glød og jevn hudtone.
  • Øker kollagenproduksjonen og dermed hudens fasthet og elastisitet.
  • Forebygger aldring og skader i huden.

Ved å starte tidlig med ZO Skin Health kan man forebygge fine linjer, rynker, pigmentflekker og ujevn hudtone. Man oppnår best effekt ved daglig bruk fordi ZO Skin Health bruker innkapslingssystem som sikrer at retinol leveres lagvis og gradvis i høye konsentrasjoner til huden. Fordi det avgis på rett tid, reduserer det irritasjon og leverer mer retinol til hudcellene.

Noen få kan oppleve milde of forbigående utbrudd av kviser ved bruk av retinol. Dette skyldes at retinol ”renser” porene, samt eksfolierer slik at alt som sitter under stratum corneum kommer frem til overflaten.

Denne rensingen varer vanligvis 2-4 uker. Retinol kan til en viss grad kontrollere kviser, fordi det øker avskallingen av døde hudceller og åpner dermed tilstoppede porer. ZO Skin Health kan trygt brukes daglig så lenge man påfører solkrem etterpå. Vi anbefaler Oclipse Sunscreen SPF 30, eller vår andre sun-block fra OBAGI Nu-derm serien.

Ta kontakt for mer informasjon om produktene og mulighetene. Vi setter opp et hudprogram, spesielt tilpasset deg.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search