Medisinsk Hudprogram

Ingrid Harsem har jobbet med OBAGIs produkter siden 2001. Hun har meget god erfaring og kunnskap om produktene. Kristine Langaas har spesialutdannelse fra Høgskolen i Buskerud og vil også kunne rettlede i de beste produkter for den enkelte. Ina Bergeland også har flere års erfaring med våre medisinske produkter.

Medisinsk Hudprogram

Vi ønsker å tilby våre kunder og pasienter det beste innen hudprogram. Vi benytter flere medisinske hudprogram og kombinerer disse med laser, IPL, dermapen, mesogun og peelinger i klinikken. Vi har også nå fått inn Environ. Dette er et veldig godt supplement til hudprogrammene vi allerede tilbyr.

Kombinasjonen av hudprogram, laser, injeksjoner med hyaluronsyre og peelinger gir oss muligheten til å tilby deg det beste.

Det beste er å se din hud, og sette sammen et best egnet program for nettopp deg. Vi benytter det medisinske hudpleieprogrammet til OBAGI nu-derm, og også andre hudprogram. Noen av disse produktene er reseptbelagte. Vi ser det som vår oppgave å følge deg opp med gratis kontroller når du starter på disse hudproduktene hos oss.

Mange har lest om OBAGI nu-derm i ukeblad og presse. Vi tilstreber å finne den beste behandlingen for den enkelte person. Vi tester stadig nye produkter, nettopp for å kunne tilby den enkelte kunde det beste.

Vi benytter også noen produkter fra Duve Medica og Janssen Medical. Vårt mål er å tilby våre kunder riktig produkt, ut i fra kunnskap og hud.

Noen kunder har skapet fult av produkter fra før. Det er ikke sjelden vi opplever at våre kunder ikke vet hvordan deres produkter kan benyttes på best mulig måte, og kanskje med hell kombineres med medisinske produkter som vi tilbyr.

Solbeskyttelse er viktig. Vi vil til enhver tid tilby god beskyttelse mot sol, og gi informasjon i hvordan solbeskyttelse kan benyttes. Vi anbefaler ofte å bruke en god antioksidant, som c-vitamin serum i kombinasjon med solbeskyttelse.

Våre kunder kommer fra hele fylket, faktisk fra Kongsberg i nord, Hof, Re, Holmestrand, Horten, Sandefjord og Larvik. Kunder fra Telemark finner også veien til oss. Hos oss vil du få grundig oppfølging.

Ingrid Harsem har jobbet med OBAGIs produkter siden 2001. Hun har meget god erfaring og kunnskap om produktene. Christine Ihler har spesialutdannelse fra Høgskolen i Buskerud og vil også kunne rettlede i de beste produkter for den enkelte.

Her er du i trygge hender.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search