Hårfjerning

Vi har spesialisert oss på hårfjerning med laser, blant annet hormonell hårvekst hos kvinner. Vi er opptatt av å ha lasere av høyeste kvalitet og bytter jevnlig ut maskinene for å holde oss oppdaterte på nyeste teknologi. I enkelte tilfeller kombinerer vi også laser og elektrolyse for å oppnå best mulig resultat.

Hårfjerning

Vi har flere års erfaring og flere lasere og IPL til behandling til permanent hårfjerning*.

Laserhårfjerning

Vi har flere års erfaring og flere lasere til behandling av permanent hårfjerning. Ut i fra din hudtype og tykkelse på hår og hårfarge velger vi hvilken type laser. Kulturelle normer i mange land i verden sier at synlige hår på utsatt steder på kroppen er både problematisk og lite attraktivt. Samtidig som det kan være medisinske grunner til å fjerne hår permanent, da det vokser innover i hårsekken og gir betennelsestilstander. Senere forskning i hårfjerning sier at kvinner barberer seg 11540 ganger i løpet av livet, mens menn bruker mer enn 3000 timer på deres barberingsrutiner i løpet av livet. Det er derfor ikke rart at mange mennesker ønsker en mer langvarig behandling for sine uønskede hår. Vi har kunder med uønsket hårvekst i ansikt og i alle områder på kroppen.

Vi benytter Alexandrite Laser evt. i kombinasjon med ND-Yag laser og IPL til behandling av uønsket hårvekst. Alexandrite laser til hårfjerning er sikker og den mest effektive laser på markedet. Det er en meget god behandling mot hår i ansikt, rygg, legger og lår, bikini og mage, bryst og skulder, og andre steder på kroppen. For de mørkeste hud-typer benytter vi Alexandrite laser i kombinasjon med Nd-Yag laser. Med denne metoden, kan vi behandle alle hudtyper. For enkelte helt lyse hudtyper og lyse eller grå hår, kan elektrolyse være beste behandling. Vi vurderer hvilken behandling som er best for deg.

Konsultasjon
Vi vurderer dine hår og om du egner deg for behandling og hvilken behandling som egner seg best for deg. I noen tilfelle vil vi gjøre et lite testfelt for å unngå uheldige hudreaksjoner. Ved behandling av mindre områder, kan vi starte behandlingen umiddelbart.

Forberedelser til laser og IPL behandling:

  1. Unngå soling, solarium, selvbruningskrem 4-6 uker før behandling. Pigmentet i huden vil redusere effekten av laserstrålene, og øker risiko for brannskade. Unngå soling de 2-4 første uker etter behandlingen. Høy solfaktor kan benyttes i tiden etter behandling.
  2. Barber området som skal behandles 1-3 dager før behandling. Unngå napping, voksing eller bruk av epilator se siste 2 uker før behandling.
  3. Unngå irrriterende kremer (kvise-,peeling-, slipoekremer med mer) de siste 2-3 dager før behandling.
  4. Ikke påfør krem eller deodorant på behandlingsdagen, møt opp med ren og ubehandlet hud.

Hvorfor ønsker vi ikke å behandle gravide me laser eller IPL?
Hårvekst er hormonbasert, og behandling vil være mindre effektivt. Det er ikke gjort forskning på eventuelle skader på fosteret. Vi vil derfor ikke behandle gravide.

Smertefrie hjemmebehandlinger for permanent hårreduksjon
For permanent fjerning av hår må hårfollikelen (hårroten) varmes til en spesiell temperatur. Ved lavere energi vil håret kunne påvirkes i kortere periode, men vil ikke gi permanente resultat. Våre kunde vil merke at hårene reduseres og blir borte.

Hvordan blir behandlingen utført?
Du blir bedt om å benytte laserbriller for å beskytte øyne under behandlingen. I noen tilfelle kjøles huden på forhånd. Vår Alexandrite-NdYag laser har eget kjølesystem, og behandlingen kjennes ikke spesiell smertefull. En applikator føres over huden der håret skal fjernes. Avkjøling og eller aloevera gel benyttes etter behandling.

Er det smertefult?
Nei. Vår laser har eget avkjølingsystem. Ved IPL vil huden avkjøles før behandling, og de fleste beskriver det som ukomfortabelt. Det er ikke nødvendig med smertestillende. En viss rødhet og irritasjon i huden etter behandling kan forventes. Aloe vera gel og avkjøling kan virke lindrende.

Hvem egner seg for behandling?
Det ideelle er mørke hår på lys hud. Om du har mørekere hud, og du har lysere hår, kan resultatet blir dårligere. Kunder med mørkere hud, som asiater, fra Midt-Østen og også helt mørke kan behandles med Alexandrite laser. Noen av de mørke trenger færre behandlinger.

Hvem skal ikke ha laser-IPL behandling?
Om du bare har grå og helt hvite hår egner behandlingen seg ikke. Disse hårtyper egner seg bedre for elektrolysebehandling.

haarfjerning

Bivirkninger:
Lett rødhet i huden kan vedvare i flere dager. Det er rapportert om sjeldnere tilfelle av hyperpigmentering (huden blir mørkere), hypopigmentering (huden blir lysere) og arrdannelse etter hårfjerning etter hårfjerning. Pigmentforandringene normaliserer seg vanligvis over tid. Blemmer og sår er meget sjeldne problem, men kan oppstå. Dette er ikke farlig.

Antall behandlinger og intervall?
Hår vokser i ulike faser. Kun aktivt hår kan ødelegges av laser/IPL. I tiden mellom hårene starter å vokse og faller av år etter, er det gjennom 3 stadier. Laser/IPL vil ødelegge hår i aktiv fase. Derfor trengs det flere behandlinger. Det bør være 5-7 uker mellom hver behandling. Antall behandlinger varierer også fra de ulike steder på kropp og ansikt.

Hvorfor velge vår klinikk?
Vi holder til i lokaler på Olsrød Park i Tønsberg med gratis parkering rett utenfor. Du kan enkelt kjøre til senteret fra E18 og følge veien mot Åsgårdstrand uten å kjøre innom. Tønsberg sentrum. Det går også buss til Olrsrød fra Stavern-Larvik- Sandefjord i syd, og fra Horten i nord. Bussene stopper rett utenfor senteret. Vi har gjort mange behandlinger og har god erfaring. Vi er en medisinsk klinikk, med beste lasere på markedet. På vår klinikk blir du alltid møtt av helsepersonell som sykepleier eller lege.

*Resultatet på denne behandlingsformen kan variere fra person til person.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search