Fjerning av tatovering

Vår nye laser Fotona Starwalker går for å være en av de beste laserne til tatoveringsfjerning. Den har både Q-switch og pico teknologi som bidrar til best mulig resultat og pasientsikker behandling. Se gjerne filmen for mer informasjon om hvordan tatoveringsfjerning med laser foregår.

Hos oss har vi flere års erfaring med denne type laser og gode resultater.

Hva slags laser bruker vi:
En laser spesialdesignet for fjerning av tatovering. Vi har nå fjernet tatoveringer i flere år, og får svært gode resultat og ikke minst fornøyde kunder. Med behandling med vår laser, skal det ikke oppstå arr. Laseren har flere type bølgelengder, for å kunne fjerne flere typer farger. Grønn og grønnblå farge kan være vanskelig å få bort.

Forskjellige typer tatovering. Det er profesjonelt påførte tatoveringer, amatørmessig påførte tatoveringer, kosmetiske tatoveringer, øyebryn, lipliner og eyeliner med mer, tatoveringer etter trafikkuhell, som asfaltstøv, og oppmerking av felt til stråling.

Er det vanlig å fjerne tatovering:
I undersøkelser som er gjort, viser det seg at halvparten angrer sin tatovering før eller siden, og ønsker den fjernet.

Om behandlingen:
Det vil bli laget en journal på deg, og du må signere et samtykke til behandlings skjema før vi starter behandlingen. Du skal ikke ha vært i sollys siste 4 uker før behandling, og også unngå sol i 4 uker etter behandling. Du vil få på beskyttelsesbriller mot laserlyset. Behandlingen tar ikke så lang tid. Den kan oppleves som små vepsestikk. Vi benytter avkjøling før og etter behandling. Hudbedøvelse med krem kan også for enkelte være smertelindrende.

Denne kan man kjøpe på apotek og smøre på felt som skal behandles innen man kommer til behandling. Etter behandlingen vil tatoveringen ha hvite flekker, hevelse og lett rødme i huden rundt, dette forsvinner i løpet av kort tid. Det kan også bli lett bloduttredelse, vi vil da legge på en kompress med antiseptisk krem. Rett etter behandling bør varme bad, badstu og annen overopphetning unngås. Ellers kan man gjøre slik man pleier.

Hva skjer med tatoveringen under behandling:
Pigmentet sprenges ned i huden, slik at det fraktes vekk av de hvite blodlegemene.

Forhåndsregler:
Sollys, solarium, selvbrunende kremer bør unngås 4 ukers før og 4 uker etter under behandling. Hvor ofte kan tatoveringen behandles: Det anbefales at det går ca 8 uker mellom hver behandling.

Hvor mange behandlinger: Antall behandlinger avhenger av alder på tatovering, fargestoff som er benyttet i tatoveringen, hvor dyp den er satt og lager på farger. Noen tatoveringer forsvinner i løpet av få behandlinger, andre trenger mer enn 10 behandlinger. Å fjerne tatovering med laser krever tålmodighet. Vi kan vise til gode resultat. Ved behandlingen blir det tatt bilde av din tatovering, slik at vi kan se hvordan den forandrer seg. Blir det arr etter fjerning av tatoveringen: Vi tilstreber å fjerne tatovering uten at det blir arr, og har pr i dag ikke opplevd arr etter fjerning av tatovering.

Pris:
Prisen på fjerning av tatovering blir bestemt ved første konsultasjon. Vi kan tilby pris for full pakke behandling og enkelt behandlinger.

fjerning-av-tatovering

Behandling 23/12/2014 - 09/09/2015

Om behandlingen:
Denne tatoveringen er behandlet 3 ganger. Personen synes ikke det er smertefullt, men uansett avkjøler vi før vi behandler. Siste bildet er før 4 behandling. Det blir ikke synlig arr, og muligens er dette siste behandling han trenger. Det vil vi se etter 2-3 måneder.

Forhåndsregler:
Sollys, solarium, selvbrunende kremer bør unngås 4 ukers før og 4 uker etter under behandling. Hvor ofte kan tatoveringen behandles: Det anbefales at det går ca 8 uker mellom hver behandling.

Behandling 10/05/2012 - 13/11/2015

Om behandlingen:
Informasjon kommer.

Forhåndsregler:
Sollys, solarium, selvbrunende kremer bør unngås 4 ukers før og 4 uker etter under behandling. Hvor ofte kan tatoveringen behandles: Det anbefales at det går ca 8 uker mellom hver behandling.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search