Fillerbehandling med hyaluronsyre som Teosyal, Juvederm mm

De fleste fillere på markedet er basert på hyaluronsyre. Den sprøytes inn under huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker og linjer. Det finnes mange ulike slike fillere på markedet. De største produsentene i verden er Juvederm og Teosyal. Vi benytter fortrinnsvis Teosyal i vår klinikk. Den styrker ditt naturlige utseende, og gir umiddelbar effekt.

Fillerbehandling med Teosyal

Teosyal er en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler og binder til seg vann. Når geleen injiseres i huden, fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På den måten kan vi behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har også effekt på hudens elastisitet, slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekten kan vare lenge.

De vanligste stedene å benytte fillere er rundt munnen, som linjene mot nesen, suremunnlinjene, leppeforstørrelse og smålinjer over leppene og rundt munnen. Men fillere brukes også til å bygge opp tinninger, minske smårynker rundt øyne, løfte kinnben og gi volum. Reduksjon av mørke linjer under øyne, smårynker og hudoppstramming på hals og bryst og minske furer og linjer på hender.

Teosyal er et sveitsisk produkt. Les gjerne mer om selve produktet på www.teosyal.no
Den har en ny og moderne sammensetning. Den er svært smidig, og kommer ut med svært gode resultat i tester.

HVOR LENGE VARER RESULTATET?
Fra 6-18 mnd. Det varierer ut i fra område som behandles og dybde på behandlingen. Varigheten på kollageneffekten og smidigheten varer ofte lenger enn den utfyllende effekten.

HVORDAN BLIR RESULTATET RETT ETTER BEHANDLING?
Du må regne med noe hevelse, rødme, ømhet og kløe. Ubehag eller reaksjoner er forbigående og forsvinner vanligvis etter noen få dager.

PRIS?
Hvor mye det vil koste blir diskutert under konsultasjon, ut i fra hva som ønskes gjort, og hva vi anbefaler. Se prislisten.

fillerbehandlinglepper2
fillerbehandlinglepper1

HVA HYALURONSYRE KAN GJØRE FOR DEG
Teosyal tilbyr en rekke skreddersydde produkter som kan forbedre ditt utseende. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker eller forbedre ansiktskonturer eller øke volum i lepper.

ER DET REGISTRERT BIVIRKNINGER?
Enkelte vanlige injeksjonsrelaterte reaksjoner kan oppstå (hevelse, ømhet, rødme, smerte, kløe, misfarging og ømhet).

Reaksjonen går over av seg selv.

Andre typer reaksjoner kan oppstå, men er svært sjelden ( i mindre en 1 av 10 000 tilfeller)

HVOR LANG TID TAR BEHANDLINGEN?
En behandling tar om lag 30 minutter.

TRENGER JEG BEDØVELSE?
Vanligvis ikke. Vi benytter en moderne injeksjonspenn. Denne pennen reduserer smerte, og foredeler produktet svært godt. Våre kunder opplever mindre smerte enn ved vanlig satte injeksjoner. Vi kan sette bedøvelse. Ved noen typer behandlinger anbefaler vi å smøre på en bedøvende krem før du kommer til klinikken. Vi benytter også avkjøling og lokal bedøvelse som smertelindring ved injeksjonene ved behov.

FUKTIGHETSBEHANDLING OG REDUKSJON AV SMÅ RYNKER.
Teosyal har kommet med en unik fuktighetsbehandling som kalles Redensity I. Den anbefales gitt i en kur på 3 (4) behandlinger med 14-28 dagers intervall. En unik og fantastisk hudkur, hvor filleren blir sprøytet inn under huden og dermed reduserer små rynker. Dette er en del av programmet som gjør at kirurgi og ansiktsløft kan unngås og utsettes.

Vi har en injeksjonspistol som gjør at vi får plassert dråpene i akkurat riktig mengde og dybde rett under huden. Faren for blåmerker er også sterkt redusert når denne injeksjonspistolen benyttes. Dette har blitt en svært populær behandling, og vi ser gode resultat.

Behandlingen kan også etterfølges av peelinger og god ansiktsbehandling og maske.

KINNLØFT
Her løftes og tydeliggjøres kinnbenet ved å sette grovere type filler. Dette har også blitt en meget populær behandling den senere tiden.

TEAR TROUGH, DEN MØRKE LINJEN UNDER ØYNENE
Teosyal har også her utviklet et spesialprodukt til dette området. Den triste streken under øyne fjernes ved å sette filler. Ved en behandling vil linjen umiddelbart bli mindre fremtredende.

Vår sykepleier Ingrid Harsem har 16 års erfaring med å sette fillere. Hun benytter nå fortrinnsvis Teosyals produkter i klinikken. Vi er sikre på at du som kunde vil bli fornøyd med behandlingen hos oss. Vi tilstreber å følge opp våre kunder med kontroller og evt justeringer.

redensity-behandling2
redensity-behandling1
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search