Dermapen Microneedling

Dermapen er en av verdens mest avanserte microneedling system. Man benytter et hode, hvor det settes mengder av små stikk. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi. Det er så godt som smertefritt, og du kan gå tilbake på jobb etter behandling. Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals, bryst, ansikt og solskadet hud.

dermapen-microneedling

Hva er Dermapen Microneedling?
Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens kollagenproduksjon. Behandlingen kan sammenlignes med en mild for for fraksjonert laser. Huden for reprodusert sin naturlige, elastiske vitalitet.

Dette med adskillig mindre bivirkninger enn med laser. Det er også kortere tilhelingsprosess. Behandlingsprosessen er mer effektiv enn milde peelinger.
Vi kombinerer også behandlingen med peelinger.

Dermapen kan brukes til behandling av:

  • Slapp og eldret hud
  • Rynker og fine linjer
  • Røykerynker rundt munnen
  • Acnearr
  • Store porer
  • Misfarget arr (f.eks. etter acne, kirurgi, og brannskader)

Hvordan fungerer behandlingen:
Under en Dermapen behandling vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Dette bidrar til effektivt opptak av preparatet. Hudens kollagen stimuleres dypt i huden. Vi benytter flere typer serum i behandlingen, blant annet hyaluronsyre, Vitaminer, TCA og antiinflammatoriske ingredienser.

Behandlingen med Dermapen skjer med minimalt ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes før behandlingen settes i gang, men vasnligvis er det ikke behov for dette. Vi anbefaler ofte en serie på 4-6 behandlinger for å oppnå optimalt resultat. Det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat etter bare en behandling. Mer varige resultater oppnår man etter 3-6 behandlinger. Huden forbedres ytterligere etter 6-12 måneder etter en behandlingskur. Vi anbefaler å kombinere andre hudpleieprogram, megunbehandling og laser for optimalt resultat.

Etter behandling:
Tilhelingsprosessen etter gjennomført behandling er kort. Huden er vanligvis litt rød og kan føles lett hoven i opptil en uke. Etter 48 timer kan du påføre sminke. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Reaksjonen etter behandlingen er ulik fra person til person.

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search